Bivak Langdorp 2021 (21 – 31 juli)

Beste vrienden,

Dit jaar kreeg Chiro Burcht de missie om in het bedrijf van monsters en co. een handje toe te steken bij het verzamelen van angstkreten WANT ER DREIGT EEN TEKORT!! Gelukkig weten ze van een goede bron dat onze Chiro wel wat kinderen telt. We hebben hen kunnen overtuigen dat onze kinderen helemaal niet gevaarlijk zijn en juist heel bruikbaar kunnen zijn om terug aan hun energie te geraken. De angstkreten worden omgezet in energie om de monsterwereld draaiende te houden. Sulley en Mike zullen erover waken dat jullie goed begeleid worden tijdens deze zware klus. Hopelijk geraken jullie na het kamp nog terug uit de monsterwereld, anders blijven jullie daar voor de rest van jullie leven tum tum tummmmm.

Mogen wij u vragen om praktische reden het inschrijvingsgeld zo snel mogelijk te betalen. Om alles corona-gewijs in orde te kunnen brengen voor het kamp, vragen we om dit jaar VOOR 15 juni alles in orde te brengen om uw kind mee op kamp te laten gaan. Uw inschrijving is pas officieel als u het kampgeld hebt overgeschreven op volgende rekeningnummer: BE23 3200 2575 5691 met vermelding van de naam van uw zoon/dochter. De prijs van het kamp staat allemaal duidelijk genoteerd in het kampboekje.
Daarnaast dient ook de medische steekkaart ingevuld te worden. Deze mag u op zondag afgeven aan de leiding of mailen naar chiroburcht@gmail.com. Als derde vragen we dit jaar om bijkomend een google formulier in te vullen om de inschrijving helemaal af te ronden, zodat wij na 15 juni onze eventuele bubbels kunnen beginnen vormen! https://forms.gle/6ecZvMnBcKwHTme39

Bent u nog niet zeker of u uw lidgeld van dit jaar al betaald hebt dan kan u ook steeds mailen naar chiroburcht@gmail.com, we controleren dan voor u of dit in orde is. Ook dit is heel belangrijk aangezien uw kind niet verzekerd is als het lidgeld niet betaald is.

Is het de eerste keer dat uw zoon of dochter meegaat op een Chiro Burcht Bivak en zit u met toch wel enkele praktische vragen, kan u altijd aan de respectievelijke afdelingsleiding vragen om op huisbezoek te komen. Zij zullen u in geuren en kleuren vertellen hoe een bivak in zijn werk gaat en wat voor spectaculaire dingen er zullen gebeuren.

Indien u toch nog met een vraag zit mag u altijd de afdelingsleiding of de groepsleiding aanspreken. Ook bellen/ een sms sturen kan door de telefoonnummers te raadplegen achteraan het kampboekje.

Het nodige kampboekje en de medische steekkaart kan u hier vinden:
Kampboekje Heidenroosje
Medische-steekkaart

Tot op een onvergetelijk kamp,
De Leidingsploeg