BIVAK BRISY 2018 (21-31 JULI)

In het jaar 2018 zullen de leden en leiding van Chiro Burcht hun jaarlijkse kampperiode van 21-31 juli doorbrengen in het nu-nog-veilige Brisy.

Na de kampen in Gruitrode, Erpion, Houffalize, Bastogne… gaan onze leden nu ook het verre Brisy onveilig maken met hun leiding. Het belooft weer een heerlijke spetter te worden van jewelste.

Inschrijven kan u doen door het bedrag van €130 (of €115 of €90) over te schrijven op ons rekeningnummer BE23 3200 2575 5691. Al het materiaal dat uw kind nodig heeft, kan u terugvinden in ons kampboekje dat hier online staat of u kan er altijd elke zondag eentje vragen aan de leiding.

We vragen u om uw kind zelf naar de kampplek, Brisy 23, 6673 Gouvy, te brengen. Dit maakt het voor veel makkelijker om de hectische periode tussen het aankomen en uitladen van de camion iets overzichtelijker en luchtiger te maken. Uw kind zal op 31 juli omstreeks 16.30u aankomen op Chiro Burcht voor de slotformatie. Mogen we de ouders ook vriendelijk vragen om de camion al te beginnen uitladen. Die zal omstreeks 15.30u aankomen, evenwel op Chiro Burcht.

Aspiranten en Keti’s houden best 20 juli ook vrij, aangezien zij een dag vroeger vertrekken met de trein.

Indien u vragen hebt, kan u altijd de afdelingsleiding van uw kind contacteren voor een huisbezoek. Aarzel niet om dit te doen! Wij staan open voor al uw vragen.

Inschrijven kan u doen tot 1 juli 2018. Ook vragen wij de medische fiche binnen te brengen voor deze datum.

Tot op de kampplek!
’t Leidingsteam!