Inschrijven + Lidgeld

Inschrijven

Wanneer jij ook graag wil komen ravotten op zondag, dan mag je gerust eens met mama en papa langs komen om 13u30 op onze terreinen.
Iemand van de leiding zal dan graag je gegevens noteren en je ouders van de nodige informatie voorzien.
Neem ook zeker al onze pagina’s op de website eens door, dan weet je perfect wie en wat Chiro Burcht is.

Als nieuw lid kan je steeds 3 zondagen proberen, pas daarna moet je echt beslissen of je ook effectief heel het jaar gaat blijven komen.

Indien je graag eens een bezoekje krijgt van de leiding voor een informatief gesprek, dan volstaat het te mailen naar chiroburcht@gmail.com.
Geef alvast een datum en een uur mee zodat we ons vrij kunnen houden.
Je kan ook een mailtje sturen met daarin je vraag, er zal dan zo snel mogelijk op geantwoord worden.
We raden ook de ouders aan om zeker hun emailadres door te geven, zo kunnen wij iedereen altijd heel snel op de hoogte brengen van nieuws en veranderingen.

Wat ook steeds handig kan zijn, is om jezelf in te schrijven als lid van deze site. Zo ontvang je steeds een mailtje bij iedere update op deze site en kan je steeds op de hoogte blijven van alle aanpassingen in onze werkingen, nieuwtjes en extra weetjes over onze chiro.

Lidgeld

Het lidgeld voor één jaar bedraagt €30. Hiermee worden u kinderen ingeschreven bij Chiro Nationaal en worden ze verzekerd tegen ongevallen. Dit lidgeld is verhoogd in 2013, sindsdien worden ook alle activiteiten doorheen het chirojaar hiermee vergoedt

Tevens geniet u van een een korting bij de Banier. Om deze korting te ontvangen dient u in het bezit te zijn van een lidkaart. Heb je deze nog niet ontvangen dit jaar? Vraag het eens na bij de leiding!