BANLIEUE / BANLIEUE VINTAGE

 

 

 

 

 

 

BANLIEUE VINTAGE

Na 4 topedities van Banlieue werd het tijd om onze doelgroep open te trekken. Met ondersteuning van enkele sympathisanten organiseerde Chiro Burcht in 2018 een succesvolle afterwork party. Op donderdag stroomde de zaal vol met nieuwschierige dansbenen op zoek naar een avond vol ambiance.

Wees er maar zeker van dan Banlieue Vintage een nieuw jaarlijks begrip wordt in onze pitoreske gemeente! Wij zien jullie graag terug op donderdag 24 september 2020.

BANLIEUE

Naar jaarlijkse traditie verzorgt de leidingsploeg een geweldige avond voor de Zwijndrechtse (en omstreekse) jeugd. Om ons te onderscheiden van andere fuiven, kleden we elk jaar de fuif anders in. In het eerste jaar trokken we naar de verre Indianen en brachten we hun cultuur naar 2070. Daarna volgde ook nog een tocht door de jungle, onderwater, China en Egypte. Dit jaar vierde we de Nacht van de Doden, wat weederom tot een groot succes leidde.

Via de succesformule van leiding, oud-leiding en sympathisanten zorgen we er voor dat elk laatste weekend van september eentje wordt om nooit te vergeten!