Bivak Meeuwen-Gruitrode 2013 (1-11 augustus)

Onze Bivakplaats voor de zomer van 2013 ligt natuurlijk al vast!
Hieronder vind je alle nuttige informatie voor dit komende Bivak.

Bivak 2013

Onze infoavond vond plaats op 19 mei. Mocht u deze gemist hebben, geen nood, want hieronder vindt u het intergrale kampboekje, hierin staat alle informatie over het aanstaande kamp. U kan dit afprinten of eens rustig doornemen en een kopie vragen aan de leiding, zo houden we samen onze gezamelijke ecologische voetafdruk klein. Heeft u bovendien nog extra vragen, dan kan u gerust bellen naar iemand van de leiding. (Tom: 0498772276)

BELANGRIJK: Wanneer u het kampboekje heeft doorgenomen, zal u merken dat de inschrijvingen zeer gemakkelijk te voltrekken zijn. Denk er daarbij wel aan dat u pas definitief bent ingeschreven na de overschrijving van het inschrijvingsgeld. We vragen ook aan iedereen om de medische fiche in te vullen. Deze moet de leiding bereikt hebben tegen 31 juli, u kan hem natuurlijk ook gewoon afgeven bij het binnnenbrengen van de valiezen, tevens op de 31ste juli. Daar zullen ook nog blanco exemplaren van deze fiche te verkrijgen zijn.

MEDISCHE FICHE CHIRO BURCHT

Waar trekken we naar toe?

We gaan dit jaar op kamp naar Meeuwen-Gruitrode (3670)

Wanneer? van 1 tot 11 augustus 2013!
Meeuwen-Gruitrode is een gemeente in de provincie Limburg en behoort tot het kieskanton en gerechtelijk kanton Bree. Meeuwen-Gruitrode is een uitgestrekte gemeente van 9126 hectare en telt om en bij de 13.000 inwoners. Naast de deelgemeenten Meeuwen, Gruitrode, Ellikom, Neerglabbeek en Wijshagen omvat de gemeente ook de gehuchten Muisven, Ophoven, Soetebeek, Koestraat en Plokrooi/Plockroy.

Ex-bondscoach van de Rode Duivels Georges Leekens heeft het levenslicht gezien in dit gezellig dorpje en voormalig topruiter Ludo Philippaerts is zowat de bekendste inwoner!

Dat wordt een sportief kampje!