Bivak Houtenveld 2020 (21 – 31 juli)

Gegroet dreuzels

Wij hopen dat iedereen klaar is om te vertrekken op onze magische trip naar de Zweinsteinacademie in Limburg om ons daar weer 10 dagen lang te amuseren?! De sorteerhoed staat al klaar, Hagrid bewaakt de grote poorten en Voldemort beraamd weer een plan om onze helden een lesje te leren. Vooraleer we kunnen vertrekken op onze hippogrief moeten er enkele dingen in orde gebracht worden:

Mogen wij u vragen om praktische reden het inschrijvingsgeld zo snel mogelijk te betalen. Zo weten wij hoeveel wij moeten aankopen zoals de winkel… Uw inschrijving is pas officieel als u het kampgeld hebt overgeschreven op volgende rekeningnummer:  BE23 3200 2575 5691 met vermelding van de naam van uw zoon/dochter. De prijs van het kamp staat allemaal duidelijk genoteerd in het kampboekje.

Bent u nog niet zeker of u uw lidgeld al betaald hebt dan kan u ook steeds mailen naar chiroburcht@gmail.com, we controleren hier dit jaar extra op aangezien de afgelopen jaren niet iedereen zijn verzekering betaald had. Indien dit niet het geval is, verzoeken wij u om dit zo snel mogelijk in orde te brengen.

Daarnaast dient ook de medische steekkaart ingevuld te worden. Deze mag u op zondag afgeven aan de leiding. Dit is een heel belangrijk document, omdat er op kamp natuurlijk al iets gebroken kan worden. (zowel botten als het hamburgerrecord).

Is het de eerste keer dat uw zoon of dochter meegaat op een Chiro Burchts Bivak en zit u met toch wel enkele praktische vragen, kan u altijd aan de respectievelijke afdelingsleiding vragen om op huisbezoek te komen. Zij zullen u in geuren en kleuren vertellen hoe een bivak in zijn werk gaat en wat voor spectaculaire dingen er zullen gebeuren.

Indien u vragen heeft mag u de afdelingsleiding altijd om een gesprek vragen op de Chiro, of een zoomvergadering in te plannen.

U kan het boekje hier terugvinden: Kamboekje Houtenveld & Medische steekkaart

Vele toverkusjes
De Leidingsploeg