Geen chiro op 8/11 en 15/11

Beste ouders van kadees, speelclub en rakwi’s

De leiding volgt al weken de coronacijfers en de maatregelen voor jeugdwerk op de voet. Jammer genoeg mag werking voor +12 jaar al een tijdje niet meer doorgaan, en door de aanhoudend hoge cijfers hebben we gisterenavond met de leidingsploeg beslist om onze werking voor -12-jarigen ook even stop te zetten. Dit al zeker voor de komende twee weken, zondag 8/11 en 15/11.

We vinden dit uiteraard enorm jammer, maar we hopen dat jullie hier begrip voor hebben. Vele van ons werken of doen momenteel stage en willen het risico niet lopen om zelf besmet te raken, of om kinderen te besmetten. We bekijken over twee weken, na de herfstvakantie, opnieuw de situatie. We laten jullie dan opnieuw iets weten.
Als er ondertussen vragen zouden zijn naar ons toe, dan horen we dit graag. De afdelingsleiding en de groepsleiding (telefoonnummers op de site), zijn altijd bereikbaar.

Voor de rest hopen we dat iedereen gezond blijft, en dat we jullie snel weer onder veiligere omstandigheden kunnen verwelkomen!

Enorm veel groetjes en tot snel
De leidingsploeg van Chiro Burcht