Chirowerkingen 2020

Beste ouders en leden

Even een herinnering dat het ook morgen Chiro is voor de -12-jarigen.
De Chiro gaat in 2020 nog elke zondag door tot en MET 20/12/2020 (dan is het dus de laatste werking). De eerste werking van 2021 zal 10/01/2021 zijn.

Nog even wat meer informatie over de uren:
Aangezien we ons terrein vergroot hebben, kunnen de rakwi’s nu achter ons lokaal (het materiaallokaal) achteraan spelen. Dit om de groepen nog meer te spreiden en zo nog meer de corona-regels te kunnen naleven. Daarom is het dus ook noodzakelijk om de rakwi’s eerst aan te laten komen, en laatst te laten vertrekken. Dit doen we zodat zij niet in contact komen met de jongere groepen als ze over het terrein moeten tot helemaal achteraan.

We verwelkomen de rakwi’s daarom om 14:00, de kadees en speelclub om 14:15. De kadees en speelclub mogen terug worden opgehaald om 17:00, de rakwi’s om 17:15.Deze uren blijven, indien niet meer anders aangekondigd, gelden voor heel 2020.Indien er broers of zussen in de verschillende groepen zitten, mogen zijn vroeger/later gebracht/gehaald worden.

We hopen jullie morgen weer in grote aantallen te mogen verwelkomen, want dat is voor ons, en hopelijk ook voor onze leden, echt een lichtpuntje in deze lastige tijden.

INFO VOOR +12jaar: Jammer genoeg mogen onze +12-jarigen nog steeds niet terugkeren, maar zodra we hier meer over weten, zal dit ook gecommuniceerd worden naar de ouders. Tot dan blijven de werkingen voor hen dus online.

Heel veel chirogroetjes en tot snel
Het leidingsteam!