Flashmob voor ‘Week van de Jeugdbeweging’

Beste ouders, beste leden

Het is weer DE tijd van het jaar: De week van de jeugdbeweging is aangebroken! Wat is dit concept? In de aanloop naar de dag van de jeugdbeweging strijden alle jeugdbewegingen tegen elkaar om zichzelf de beste jeugdbeweging van het jaar te kronen. Nu, omwille van Corona zal dit iets anders verlopen. Dit jaar krijgt elke jeugdbeweging een bepaalde opdracht waarvoor zij heel de week de tijd hebben om deze uit te voeren. Het is de bedoeling dat wij met Chiro Burcht een FLASHMOB maken. Hoe doen wij dit? Wij verwelkomen graag zo veel mogelijk Kadees, speelclubbers en rakwi’s op onze Chiro op woensdag 21 oktober 2020 om 14u om samen met de leiding een dansje te doen! Dit zal maar een uurtje tijd in beslag nemen. Indien uw zoon of dochter dit wil doen en samen met de leiding voor de titel wil strijden, vragen we u om snel even via dit formulier te laten weten of hij/zij al dan niet aanwezig zal zijn. Zo kunnen wij bubbelgewijs werken. Wij hopen om zoveel mogelijk kindjes te zien! Vriendelijke groeten De Leidingsploeg

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEoggXGfY6Q_rcWU-8Qh2psDrB8x0MLgrj5zPVBDEZRMRj7Q/viewform?usp=sf_link

PS: de oudere groepen worden verwittigd door hun leiding, zij komen op een ander moment dan de jongste om het zo veilig mogelijk te houden!