WE MOGEN OP KAMP! Maar hoe doen we dat?

De kogel is door de kerk!

Beste ouders
Beste leden

Vorige week kregen we het heugelijke nieuws dat we dit jaar toch op kamp mogen! We zijn superenthousiast om er weer een bangelijk kamp van te maken. De overheid heeft strikte veiligheidsmaatregelen opgelegd, waardoor we genoodzaakt waren enkele knopen door te hakken. Na een week vergaderen en infosessies te volgen, zijn we tot een besluit gekomen.

De bubbels die we moeten vormen hebben een maximumaantal van 50 personen. Zowel kookouders, leiding als leden zitten hier in vervat. Omdat het ledenaantal bij de jongste afdelingen zeer groot is, is het niet zo evident geweest om de planning op te stellen.

Om te beginnen moeten we jammer genoeg meedelen dat het voor de eerste keer een GESLOTEN kamp zal zijn. Door de coronacrisis vinden we het veiliger om enkel onze ingeschreven leden mee te nemen op kamp.

We zijn tot het besluit gekomen op 3 bubbels te vormen die als volgt verdeeld zijn:

– BUBBEL 1:
Kadees
De ouders van de kadees zullen hiervoor meer informatie krijgen via mail van de afdelingsleiding. Zij zullen niet meegaan op groot kamp, maar zullen 7 dagen elders vertoeven, om toch het kampgevoel te kweken.

– BUBBEL 2:
Speelclub, Rakwi en kookouders
Datum: 22 – 31 juli 2020 – Houtenveld II

– BUBBEL 3:
Tito, Keti en Aspiranten
Datum: 22 – 31 juli 2020 – Houtenveld II (Tito & Keti)
Datum Aspiranten: 21-31 juli 2020

We kunnen jullie ook al meedelen dat de leden zelf naar het kampterrein gebracht moeten worden. Wij hopen op jullie begrip.

Op het einde van de maand juni zullen wij jullie meer info geven over het kampthema en alle praktische informatie. Ook het kampboekje zullen wij dan aanleveren.

INSCHRIJVINGEN:

Om ons nog even praktisch voor te bereiden zullen de inschrijvingen vanaf volgende week geopend worden.

Noteer alvast zeker deze data in jullie agenda, en laten we er samen een spetterend kamp van maken!!!

Indien u vragen heeft mag u altijd een berichtje sturen naar onze pagina of een mail sturen naar chiroburcht@gmail.com

Heugelijke groeten
De Leidingsploeg