Geen Chiro tot 31 maart wegens Corona Covid-19 virus

Beste ouders, leden en sympathisanten
Zoals gevreesd treft het Corona Covid-19 virus nu ook het jeugdwerk. In de lijn van het advies gegeven door de Dienst Volksgezondheid van de Federale Overheid en Chirojeugd Vlaanderen hebben wij besloten om al onze activiteiten op te schorten tot 31 maart tenzij anders vermeld door de adviserende instanties.
Concreet betekent dit dat:
– Het Kadeeweekend van dit weekend niet zal doorgaan, maar verzet zal worden naar een nog nader te bepalen datum
– Alle dag- en avondwerkingen niet zullen plaatsvinden.
Voor eventuele vragen kan je altijd een mailtje sturen naar chiroburcht@gmail.com of kan je telefonisch terecht bij de groepsleiding: Thijs Van Hout: 0470.64.51.76 of Luka Paulus: 0474.09.21.94
Met pijn in het hart hebben wij deze beslissing genomen met ieders veiligheid in onze gedachten, wij hopen dan ook iedereen zo snel als mogelijk gezond en wel terug te verwelkomen aan onze poort om er met goede moed en veel energie terug in te vliegen.
Wij danken jullie voor uw begrip en tot snel!
De leiding