Inschrijvingen

Een nieuw jaar, een nieuwe inschrijving. Hoe schrijf ik me (weer) in? Je leest het hier in het overduidelijke stappenplan!

Nieuw lid

  1. Je moet 6 jaar zijn op 31 december 2019 en in het eerste leerjaar zitten. Als dit niet het geval is dan dekt de chiroverzekering je niet, als dit wel het geval is dan kan je  verder naar de volgende stappen.
  2. Je vult het gegevensblad in op de zondag dat je komt proberen. Zo hebben we je gegevens al voor de verzekering, mocht er toch iets gebeuren.
  3. Je mag 3 zondagen uitzoeken of Chiro iets voor jou is. Daarna moet je een beslissing nemen of je bij de Chiro blijft.
  4. Je hebt beslist en komt bij de Chiro, geweldig! Dan ben je nog maar 1 stap verwijderd van lidmaatschap: het inschrijvingsgeld betalen. Het lidgeld voor één jaar bedraagt 30 euro en bestaat uit de inschrijving bij Chirojeugd Vlaanderen, alle uitstappen op zondag die er dit jaar aankomen én de verzekering tegen ongevallen.

Het lidgeld kan je best overschrijven naar volgend rekeningnummer: IBAN: BE23 3200 2575 5691. Je vermeld ook de naam van je kind en de afdeling in de overschrijving. Cash betalen op zondag is mogelijk, maar enkel bij penningmeesters Yoni of Jolien. Anders is verwarring niet uit te sluiten.

Oud lid

  1. Je vult opnieuw het gegevensblad in zodat we zeker zijn dat je je opnieuw inschrijft.
  2. Je betaalt het inschrijvingsgeld. Het lidgeld voor één jaar bedraagt 30 euro en bestaat uit de inschrijving bij Chirojeugd Vlaanderen, alle uitstappen op zondag die er dit jaar aankomen én de verzekering tegen ongevallen.
  3. Het lidgeld kan je best overschrijven naar volgend rekeningnummer: IBAN: BE23 3200 2575 5691. Je vermeld ook de naam van je kind en de afdeling in de overschrijving. Cash betalen op zondag is mogelijk, maar enkel bij penningmeesters Yoni of Jolien. Anders is verwarring niet uit te sluiten.

U kan het inschrijvingsformulier hier vinden. Tot zondag!