Zaterdag 11 november: Sint-Maarten!

De Vlaamse Avond was ook dit jaar weer een groot success! Een reuzegrote merci aan allen die gekomen zijn en genoten hebben van het lekkere stoofvlees!

Nog meer leuk nieuws: Binnenkort komt er alweer een nieuwe activiteit aan! Naar aloude traditie worden we ook anno 2017 bezocht door de goedheilige man die snoepjes naar onze hoofden gooit! We spreken zaterdag 11 november om 13u30 af op de Chiro. We maken de straten van Burcht onveilig door een heuse stoet te doen, daarna gaan we naar het kerkplein om te smullen van al de snoepjes die Sint-Maarten ons toewerpt. Om 17u is het feest alweer afgelopen en kan iedereen met een gevuld buikje naar huis!

De dag erna, zondag 12 november, is het GEEN CHIRO omdat we even moeten uitrusten tot alle snoepjes verteerd zijn. 19 november zien we wel graag weer alle blije gezichtjes in mooie uniformpjes op de Chiro verschijnen!

snoep