Zondag 28/06: De Nekker

15260661828_52e48bcfca_k

‘Joepie, we gaan naar de nekker!’ riepen Rijn en Tom vol enthousiasme.

Volgende zondag trekken we met z’n allen richting Mechelen om het einde van het jaar te vieren! Na een heel jaar te spelen, te ravotten en onszelf int zweet te werken sluiten we af met een hele dag nog meer te spelen, te ravotten en onszelf int zweet te werken!

We spreken af om 9u op de chiro en rijden vervolgens al carpoolend tot aan de Nekker, hiervoor zoeken we nog enkele vriendelijke ouders die ons weg zouden willen brengen. Ook om ons te komen halen zoeken we nog volk, we verwachten jullie om 16u30 daar.

In je rugzakje neem je mee: middageten, een koekje of een stukje fruit en voldoende drinken. Mocht het regenen (en dit is mogelijk volgens Frank)  zullen de speelclubbers en rakwi’s naar het bijhorend binnenzwembad gaan, hier zijn enkel aansluitende zwembroeken toegelaten, neem er dus zo eentje mee. Zonnecrème en handdoeken kunnen ook steeds handig zijn.