Welkom bij de Beste Jeugdbeweging van Zwijndrecht!

Deze hadden we jullie nog tegoed: Welgeteld één maand geleden werden we voor het derde jaar op rij gekroond tot de Beste Jeugdbeweging van Zwijndrecht!

Zowel Mekka, als Jeruzalem en Tibet lagen plots in de gemeente naast ons lieflijke Burcht. Op maandag hingen we Christus eigenhandig aan het kruis, dinsdag werd Tom tot monnik geschoren, woensdag droegen we een schaap rond de Kaäba al lopend op enkele islamitische beats vervolgens verzamelden we op donderdag pruiken en toonden onze behendigheid met de kinderwagen.

De eigenlijke strijd werd echter pas op vrijdag gestreden: In een heus ingewikkeld spel Kubb waar we het met wel 5 teams tegen elkaar opnamen kwam ook heel wat bluffpoker, rekenwerk en gelobby bij kijken. Bovendien stonden wij reeds enkele dagen boven aan de rangschikking en waren we uiteraard het ultieme doelwit om als eerste uit te schakelen. Een echte uitdaging dus! We namen ze met beide handen aan en sloegen er wonder boven wonder in om alsnog de winst in ons kamp te houden!

Graag zouden we ook de Jeugdraad willen bedanken, want tussen al het strijdgewoel door hebben we ons ook geweldig goed geamuseerd! Ook onze Aspiranten verdienen een grote pauwenveer, zonder hun hulp waren we nooit zover geraakt! Merci!

WVDJ 2014

De blinkende beker mag mooi nog 11 maanden op onze kast blijven schitteren!