Warme Kerst!

Warme wensen van de Leiding!

Chiro Burcht wenst iedereen deze kerst een gezellige avond, een veilig onderkomen en bovenal een warme thuis. De tijden mogen dit jaar dan wel niet zo bar zijn, doch weten we dat het ook nu weer niet zo vanzelfsprekend is voor iedereen om deze avond in een warme thuis terecht te kunnen. Honderden vertoeven deze avond in eenzaamheid , duizenden zullen deze nacht noodgedwongen op straat doorbrengen en miljoenen bevinden zich in een gebied waar oorlog heerst. Vooral voor hen wensen we dat deze avond niet alleen cadeautjes brengt, maar vooral ook hoop, liefde en een kans op beter leven. Denk daarom ook eens aan hen, wanneer je je pantoffels onder de tafel schuift, wanneer je je vingers om het zilveren bestek kluistert en wanneer je vraagt of er nog krokketjes over zijn. Wanneer je het papier van rond je pakjes scheurt, wanneer je je achterste in de zetel ploft en wanneer je voor de zoveelste keer dezelfde kerstfilm ziet, wens dan samen met ons voor een Kerst, die dan wel niet wit is, doch de perfecte is, voor iedereen op aarde.