8 en 9 November:Vlaamse Avond

Op vrijdag 8 november en zaterdag 9 november is het weer zo ver! Chiro Burcht haalt zijn potten en pannen uit de kast en maakt stoofvlees op Vlaamse wijze. Vrijdag vanaf 18u30 en zaterdag vanaf 18u bent u welkom in ‘huize papa beer’ a.k.a het zaaltje, Dorpstraat 143 in Burcht. U wordt voorzien van stoofvlees met friet a volonté en dessertje voor de democratische prijs van 14 euro. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is het tarief 8 euro. Gezien hun maagje sneller gevuld is, krijgen zij uiteraard maar 1 portie. Voor jeugdbewegingen in uniform is het tarief nog steeds 12 euro!
Inschrijven voor dit heerlijke festijn kan tot en met woensdag 6 november bij:

Tiziana Bressanutti
Heirbaan 118
2070 Burcht

Of per email op chiroburcht@gmail.com, met vermelding van datum, naam en aantal volwassen-en kinderporties. Uw inschrijving wordt per mail bevestigd. Betalen kan aan de kassa!
Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt