Px-Magazines zijn op komst!

Vooraleerst zou Chiro Burcht iedereen nog eens welgemeende gelukwensen willen overmaken voor dit nieuwe jaar. Dat 13 een ongeluksgetal is, kan enkel worden bewezen met een uitzondering op de regel. Dit jaar, zorgen WIJ voor deze uitzondering!

We zijn er deze zondag reeds vervaarlijk hard tegenaan gegaan, doch daar zal het niet bij blijven. Behalve op 10 maart zal het dit trimester, keer op keer, iedere zondag Chiro zijn. We gaan schaatsen, vieren Pasen en laten weer goed zien, horen en zelfs voelen hoe neig we berucht in Burcht zijn. Voor degenen die niet kunnen wachten, het boekje staat vanaf vandaag online, check it out! (op onderstaande link)

http://www.chiroburcht.be/download/px-magazine/

Deze zondag zullen de boekjes worden uitgedeeld.

Er staan echter wel nog enkele foutjes in: Ook de tito-leiding gaat uiteraard mee op bivakweekend, zij zullen dus op 10 maart niet gaan schaatsen, dit zullen ze wel doen op 10 februari.

Geef een reactie