Zondag 25 november: Christus Koning

Jij dacht dat je iets van feesten kende? Wel, kom dan deze zondag zeker en vast naar Chiro Burcht. Dan zal je zien wat echt feesten is. We vieren immers het jaarlijkse feest van de Chiro en dat doen we in stijl met

een groot Christus Koningsfeest!

Vroeg in de ochtend, trekken we naar de kerk om de mis bij te wonen. Dit doen we niet zomaar, neeneen! We gaan niet zomaar zitten kijken, heuse chiroliederen zullen we zingen voor heel de parochie en laten zien hoe goed wij ons weeral kunnen gedragen. Zie dat je zeker op tijd bent, want om 9 uur beginnen we reeds aan deze heugelijke dag en word jij op de Chiro verwacht.

Na de mis is het feest uiteraard nog niet afgelopen, we gaan door tot laat in de avond (dus 17u). In de middag eet je voor een schamele prijs van 3 eurokes mee van onze feestmaaltijd. Wanneer het feestgedruis haast niet meer te houden is, trekken we nog eens naar het bos en spelen we daar een heus Christus Koningbosspel! Als dit alles nog niet genoeg mag wezen, sluiten we nog af met een ge-wel-di-ge verrassing!

Kennen jullie het Chiro lied al? Begin dan maar vast te oefenen want zondag zal je dit zeker nodig hebben.

Wat is Chiro?

Geef een reactie