Vlaamse Avond 26 en 27 Oktober

Gegroet chirofanaten

Op vrijdag 26 oktober en zaterdag 27 oktober is het weer zo ver! Chiro Burcht haalt zijn potten en pannen uit de kast en maakt stoofvlees op Vlaamse wijze. Vrijdag vanaf 18u30 en zaterdag vanaf 18u bent u welkom in ‘huize papa beer’ a.k.a het zaaltje, Dorpstraat 143 in Burcht. U wordt voorzien van stoofvlees met friet a volonté en dessertje voor de democratische prijs van 12 euro. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is het tarief 8 euro. Gezien hun maagje sneller gevuld is, krijgen zij uiteraard maar 1 portie.

Inschrijven voor dit heerlijke festijn kan tot en met zondag 21 oktober bij:

Stéphanie Roels
Boterbloemlaan 10
2070 Zwijndrecht

of

chiroburcht@gmail.com

! met vermelding datum, naam en aantal volwassen- en kinderporties.
inschrijving wordt per mail bevestigd!

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!
Met veel smakelijke groeten,

’t Leidingsteam Chiro Burcht

Geef een reactie