Dag van de jeugdbeweging!

Gegroet rekruten,

aanstaande vrijdag, 19 oktober, zendt chiro Burcht zijn volgelingen uit, want dan is het weer eens dag van de jeugdbeweging!

Vergeet die coole pull-overs, modieuze jeansvestons en fancy flipflops! Laat die dandy debardeur ook maar weer  een dagje in je kast hangen, want vandaag kleuren blauw en rood het speelplein! Trek jullie chiro-uniformen aan en laat zien hoe een echte stier zich op zondag kleedt. Een echte man komt in short, en een vrouw natuurlijk in haar rokje.

Heb je daarbij ’s morgens wel eens zin en spek met eieren? Kom dan tussen 7 en 9 naar het Kerkplein te Zwijndrecht! Daar trakteert de jeugdraad immers menig kind op een overheerlijk ontbijt en maak je bovendien ook nog eens kans op een glimp van je favoriete leid(st)er.

Smakelijke groeten,

De leiding

Geef een reactie