Italiaanse Avond 18 en 19 mei!

Ciao amico di chiro

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei is het weer zover! Chiro Burcht haalt voor u zijn potten en pannen uit de kast en maakt spaghetti op z’n Italiaans. Vrijdag vanaf 18u30 en zaterdag vanaf 18u bent u welkom in ‘La Nostra Sala’ alias ’t Zaaltje, Dorpstraat 143, 2070 Burcht. U wordt voorzien van spaghetti à volonté en dessertje voor een crisis in acht nemende prijs van 12 euro. Voor kinderen jonger dan 12 jaar betaalt u 8 euro. Gezien hun maagje sneller gevuld is, krijgen zij uiteraard maar één portie.

Inschrijven voor dit heerlijk festijn kan nog tot woensdag 16 mei op chiroburcht@gmail.com met vermelding datum, naam en aantal volwassen- of kinderporties. Uw inschrijving wordt per mail bevestigd. Betalen kan aan de kassa.

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Cordiali Saluti

’t Leidingsteam Chiro Burcht 

PS: op foto Leider Chiel enkele jaartjes terug, toen hij spaghetti nog niet zo lekker vond…

 

Geef een reactie